Principii

Suntem conştienţi ca fiecare proiect este unic în felul său, însă în aceeaşi măsură cunoaştem că timpul este o resursă ireparabilă, motiv pentru care, în interesul superior al clienţilor, acordăm prioritate, pe cât posibil, principiului prevenţiei şi subsidiar soluţionării eficiente a diferendului pe cale judiciară.

Ştim cum să prevenim ca dificultăţile să devină probleme şi să transformăm obstacolele în soluţii efective.

Muncim cu pasiune şi ne bazăm pe o comunicare efectivă, permanentă şi promptă cu clienţii dezvoltând în mod constant o atitudine pragmatică prin furnizarea de soluţii personalizate problemelor complexe de afaceri cu care aceştia se confruntă.

În activitatea noastră suntem orientaţi spre rezultate, urmărind ca prin punerea în practică a principiilor, să generăm valoare adăugată afacerilor clienţilor noştri.

qode interactive strata
Povestea noastră

Soare & Lawyers este implicată în diverse proiecte de consultanţă de business, asistenţă şi reprezentare a clienţilor rezidenţi şi non-rezidenţi, cu misiunea de a furniza servicii…

Etică & Confidenţialitate

Soare & Lawyers inţelege şi respectă interesul clienţilor pentru confidenţialitate. Nu facem excepţie de la standardele de integritate şi nu facem compromisuri în ceea ce priveşte…