Povestea noastră

Soare & Lawyers este implicată în diverse proiecte de consultanţă de business, asistenţă şi reprezentare a clienţilor rezidenţi şi non-rezidenţi, cu misiunea de a furniza servicii legale de primă clasă.

Experienţa profesională dobândită în multiple proiecte, dublată de cunoaşterea profundă a domeniilor de business şi a problemelor specifice cu care se confruntă clienţii noştri, sunt exploatate în scopul personalizării celor mai bune soluţii.

În funcţie de contextul cu care clienţii noştri se confruntă, acţionăm cu răbdare, dar şi rapiditate, cu perseverenţă, dar şi flexibilitate, însă în mod constant manifestăm creativitate, profesionalism, integritate, promptitudine şi încredere, valori care au determinat construirea unei excelente reputaţii pe piaţa de servicii juridice.

Suntem mândri că experienţa noastră aduce valoare adăugată clienţilor, ceea ce ne recomandă ca un partener de încredere şi de lungă durată.

Plecând de la aceste premise, în anul 2008 Soare & Lawyers a fost fondată de George Soare, avocat partener şi membru cu drepturi depline al Baroului Bucureşti şi al Uniunii Nationale a Barourilor din România.

George a absolvit cum laudae cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (1999).

A absolvit cursurile postuniversitare de drept privat organizate de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (2000 – 2001) şi cursurile postuniversitare despre dreptul şi instituţiile Uniunii Europene organizate de Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti (2003 – 2004).

Înainte de a fonda Soare & Lawyers in 2008, George a colaborat ca avocat asociat la Muşat & Asociaţii (1999-2000), Boştină & Asociaţii (2000 – 2002), Vitzman, Webster & Partners (2002 – 2005), Voicu & Filipescu (2005 – 2007) şi Schindhelm & Asociaţii (2007 – 2008).

Domeniile majore de activitate includ consultanţa în Dreptul Afacerilor şi asistenţă şi reprezentare în Rezolvarea Litigiilor.

George este fluent în limba română şi engleză şi posedă cunoştinţe de limba franceză şi germană.

Principii

Soare & Lawyers inţelege şi respectă interesul clienţilor pentru confidenţialitate. Nu facem excepţie de la standardele de integritate şi nu facem compromisuri în ceea ce priveşte…

Etică & Confidenţialitate

Suntem conştienţi ca fiecare proiect este unic în felul său, însă în aceeaşi măsură cunoaştem că timpul este o resursă ireparabilă, motiv pentru care, în interesul superior al clienţilor…